Natuurlijke Tekenband, kralenketting voor uw hond Teek2Go-met originele EM-X kralen.

 

 

Teek2Go: Een Innovatieve Natuurlijke Tekenband

Bij Just Jercha´s Pets begrijpen we hoe belangrijk de gezondheid en het welzijn van uw hond is. Daarom zijn we trots op ons speciaal ontwikkelde product: de natuurlijke tekenband van Teek2Go. Deze tekenband is uniek door het gebruik van EM-X kralen, die op een natuurvriendelijke manier bijdragen aan de afweer tegen teken & Vlooien.

 

Een Stijlvolle en Veilige Keuze met Teek2Go

Elke kralenketting is handgemaakt en ontworpen om niet alleen stijlvol te zijn, maar ook als een natuurlijke afweer tegen teken en vlooien. Dit maakt de Teek2Go een veilige keuze voor zowel mens, dier als natuur.

 

Persoonlijk en Aanpasbaar voor Uw Hond

Voor die persoonlijke touch is het mogelijk om uw eigen Teek2Go tekenband te laten creëren, afgestemd op de specifieke wensen en voorkeuren. Kies uw kleuren en maten en bestel eenvoudig via onze hondenwebshop of neem contact op voor een unieke, op maat gemaakte tekenband.

 

* De Teek2Go is een natuurlijke vlooien & tekenband zonder chemicaliën.

* 100% natuurlijke bescherming tegen teken (vlooien)

* Veilig voor mens, dier & natuur

* Met originele EM-X kralen

 

De 100% natuurlijke tekenband met originele EM-X Keramiek kralen

Aanbieding Aanbieding Aanbieding

 Gratis  verzenden: bij bestelling van een Teek2Go tekenband & 100% natuurlijk anti teek en vlo pipet

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie  code Teek2Go.

 

 

Antiteken band _Teek2Go maat S 20-30cm

 Anti-Tekenband _ Teek2Go maat M 30-40 cm

Anti-Tekenband _ Teek2Go maat M/L  35-45cm

 Anti-Tekenband _ Teek2Go maat L 40-50cm

Wij maken graag uw eigen tekenband XL of groter persoonlijk op maat. Neem even contact met mij op.

Tekenband voor de hond_ Teek2Go maat XL 50-60 cm

Anti-Tekenband _ Teek2Go maat XXL 60-70 cm

Wij maken graag uw eigen tekenband XXL of groter persoonlijk op maat. Neem even contact met mij op.

Bescherm uw geliefde viervoeter op een natuurlijke manier met een natuurlijke tekenband van Teek2Go. Onze handgemaakte kralenketting is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een afweer tegen teken & Vlooien.

 

Ga voor de persoonlijke Touch en laat ons een Teek2Go tekenband op maat creëren, afgestemd op de voorkeuren van u en uw huisdier. Kies zelf uw kleuren en maten en bestel eenvoudig of  neem contact op voor een op maat gemaakte oplossing.

 

De originele anti teken & vlooienband voor iedere hond

 

Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van uw huisdier terecht komt, maar een leuk geknoopte band met 100% originele, veilige EM-X  kralen die ervoor zorgen dat u uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden.
De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups.

Als u helemaal naar beneden scrolt vind u meer informatie.

 

Meest gestelde vragen over de Tekenband-kralenband voor honden

Hoe werkt een tekenband?

Onderzoek heeft aangetoond dat bij het bestrijden van teken en vlooien het heel belangrijk is dat uw hond en kat een goede weerstand heeft.

Honden en katten met een goede weerstand hebben over het algemeen minder last van teken en andere parasieten.


In de kralenband verwerken we kralen van EM-X-keramiek. Hierin zijn effectieve micro-organismen meegebakken en gebleken is dat die erg effectief zijn in het afweren van deze parasieten. De micro-organismen helpen mee de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, de weerstand te verhogen en het keramiek heeft door die micro-organismen een bepaalde resonantie gekregen.


De EM-X-kralen zenden hele lage infraroodtrillingen uit. Deze zijn niet merkbaar voor mensen en andere zoogdieren maar teken en vlooien blijken er absoluut niet van te houden. Hierdoor zullen ze zich minder snel of helemaal niet meer vastbijten in het dier.

Ze zien er ook nog eens heel mooi en leuk uit dus echt een sieraad voor uw hond. 

Hoe lang moet een hond een tekenband dragen?

Na 2 weken continue dragen is de werking van de tekenband volledig merkbaar, daarna nog wel steeds zoveel mogelijk omhouden, het liefste 24 uur per dag. Zo is de werking het meest optimaal.

 

 

Wat is de beste tekenband voor honden?

De 100% natuurlijke tekenband is de beste keuze:

Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van uw huisdier terecht komt, maar een leuk geknoopte band met 100% originele, veilige EM-X  kralen die ervoor zorgen dat uw hond minder aantrekkelijk is voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden.

 

Wij hebben een grote collectie tekenbanden in onze webshop :

De Teek2Go

 Onderzoek heeft aangetoond dat bij het bestrijden van teken en andere parasieten het heel belangrijk is dat uw huisdier een goede weerstand heeft.

Honden en katten met een goede weerstand hebben over het algemeen minder last van teken en andere parasieten.
In de kralenband verwerken we kralen van EM-X-keramiek. Hierin zijn effectieve micro-organismen meegebakken en gebleken is dat die erg effectief zijn in het afweren van deze parasieten. De micro-organismen helpen mee de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, de weerstand te verhogen en het keramiek heeft door die micro-organismen een bepaalde resonantie gekregen.


De EM-X-kralen zenden hele lage infraroodtrillingen uit. Deze zijn niet merkbaar voor mensen en andere zoogdieren maar teken en vlooien blijken er absoluut niet van te houden. Hierdoor zullen ze zich minder snel of helemaal niet meer vastbijten in het dier.
Uit verder onderzoek is gebleken dat sommige honden en katten evenwichtiger en rustiger worden door het dragen van de keramiek kralen. Ook zijn er eigenaren die opmerken dat de vacht van hun dier meer glanst en zachter wordt.


EM-X-keramiek wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van aarde, planten, water, mensen en dieren te verhogen door de micro-organismen en de lage infraroodstraling die in de kralen zitten. Om deze werking actief te houden moet je band elke 2 weken schoonmaken onder de kraan en laten drogen aan de lucht, liefst in het zonnetje. Dus niet op de kachel.


Natuurlijk blijft het verstandig uw hond wel te checken op teken na iedere wandeling. Zoals ook met chemische producten het geval is werkt zo’n band niet voor ieder huisdier even goed en is het niet gegarandeerd dat de teken en vlooien wegblijven. Feit is wel dat het gewoon ook een heel erg leuk sieraad voor je huisdier is!


De kralen zijn van keramiek, wild spelen of het laten vallen van de band kan ervoor zorgen dat ze stuk gaan. Bij normaal gebruik gaan ze jarenlang mee.


Na 2 weken continue dragen is de werking van de anti-tekenband volledig merkbaar, daarna nog wel steeds zoveel mogelijk omhouden, het liefste 24 uur per dag. Zo is de werking het meest optimaal.

 

Kenmerken:

🟠De kralen die we gebruiken zijn 100% originele EM-X kralen
🟠Volledig natuurlijk en geen bijwerkingen
🟠Geschikt voor zowel honden als katten

🟠Ideaal voor honden en katten met allergieën en overgevoeligheden, drachtige/zogende teefjes en puppy's

🟠De anti-tekenband band gaat jaren mee
🟠Uw Hond kan gewoon zwemmen zonder dat de anti-tekenband zijn werking verliest
🟠De anti-tekenband Teek2Go  dient niet als halsband om de riem aan vast te maken, hiervoor is de sluiting te zwak.
🟠De tekenband van Teek2Go beschadigt de vacht niet .

🟠 De Teek2Go kralenband is verstelbaar

🟠U krijgt er een uitgebreide beschrijving bij


🟠en.....Ze zijn gewoon erg Leuk!! 🟠

 

Schoonmaken:
Vergeet niet de tekenband iedere 2 weken schoon te maken. Reinigen onder de kraan met lauw water, de kralen goed afnemen en vervolgens de tekenband laten drogen in de buitenlucht, liefst in het zonnetje.
Dit is noodzakelijk voor een optimale werking. 

 

Meetinstructie:
Meet de strakke nekomvang, tel dan vervolgens bij een kleine hond en/of kat 2 cm op en bij een grote hond 3 cm. Dat is dan de juiste maat voor de anti-teken band. 

Vergeet er geen rekening mee te houden dan de kop van uw hond ook door de ketting moet passen.

 

Heeft u meer informatie nodig, twijfelt u over de maat of wilt u een bestelling plaatsen neem dan contact met mij op.

 

Zit uw keuze er niet (meer) bij neem dan contact met ons op. Wij maken een Teek2Go speciaal op maat en naar eigen wensen.

Een op bestelling gemaakte tekenband van Teek2Go kan niet geruild worden! Wij accepteren geen gedragen Teek2go tekenbanden als retour.

 

 

Maattabel Teek2go tekenband

Maat Afmeting bandje Prijs
S 20-30 cm € 22,99
M 30-40cm € 24,99
M/L 35-45 cm € 25,99
L 40-50cm € 27,99
XL 50-60 cm €32,99
XXL 60-70 cm €34,99