De Darf Vol houdbare worsten voor iedere hond

Deze hondenworsten van Darf zijn houdbaar buiten de koelkast!

De gestoomde worst is lang houdbaar en kan zowel als hoofdmaaltijd als lekker tussendoortje gebruikt worden.

 Ideaal voor o.a. op vakantie, bij de hondentraining en ook nog eens super gezond voor uw hond.

Deze houdbare worst is volledig biologisch en geschikt als volledige maaltijd voor de hond. 

 

Eigenschappen van de Darf Vol houdbare worsten

* Houdbaar buiten de koelkast

De worsten van Vol zijn houdbaar buiten de koelkast. Daarom dienen zij als de perfecte vervanger van vers vlees op vakantie, of als je misschien niet een grote vriezer heeft. Zo weet je 100% zeker dat jouw viervoeter nog steeds het allerbeste voer krijgt, maar dan wel in de praktische houdbare variant.

 

*Gemaakt van één diersoort

Onze houdbare worsten zijn gemaakt van één diersoort. Dus is jouw hond allergisch voor bepaalde voedingsstoffen of wil je graag een eliminatiedieet proberen? Dan kan je dat ook doen met de houdbare worsten van Vol. Voor de kieskeurige eters ook erg fijn, want je viervoeter hoeft zo geen vlees te eten waar hij niet zo dol op is. 

 

* Veel verschillende smaken

Ondanks dat de houdbare worsten gemaakt zijn van één diersoort, zijn er wel veel verschillende smaken. Zo is er voor iedere viervoeter wat wils! Denk bijvoorbeeld aan kiplamrund , zalm of kalkoen. Dat wordt smullen voor je huisdier!

 

* Toegevoegde vitamines en mineralen

In de houdbare worsten voegen we vitamines en mineralen toe. Zoals bijvoorbeeld vitamine D3, wat zorgt voor sterke botten en tanden van je viervoeter. En vitamine E, belangrijk om de cellen, celwanden, bloedvaten en andere weefsels van je huisdier te beschermen. De houdbare worsten dragen dus, net als onze KVV, bij aan een kerngezonde viervoeter. 

 

* Als maaltijd of tussendoortje

Je viervoeter zal onze houdbare worsten waarschijnlijk het liefst in één keer opeten. Zoiets lekkers is natuurlijk onweerstaanbaar, maar de houdbare worsten kun je ook gebruiken als snack. Snij wat plakjes van de worst af en je viervoeter kan genieten van een smakelijk tussendoortje. De houdbare worsten zijn verkrijgbaar in 200 gram en 800 gram. Dus een worstje van 200 gram is ook geschikt als tussendoortje voor grote viervoeters