dierenwebshop

Welkom bij Just Jercha's Pets, uw online dierenwebwinkel.

Klantenservice

Verzenden & bezorgen

Levering vindt plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Verzending zal geschieden direct nadat wij het orderbedrag ontvangen hebben. De bestelling zal na betaling binnen 1 tot 3 werkdagen worden bezorgd tenzij anders vermeld (weekenden en feestdagen niet meegerekend).
Als het Product Uitverkocht is kan de levering iets langer duren, omdat sommige producten uit het buitenland moeten komen.

Als u meerdere producten tegelijk bestelt, waarvan één of enkele producten een langere levertijd geldt, dan geldt de levertijd van een product met de langste levertijd.

Als u de bestelling van Darf voor Dinsdag aan ons doorgeeft is het Vrijdag bij ons in huis. 

Afhalen 

Om een besteld product af te halen bij mij thuis, kiest u tijdens de bestelprocedure afhalen en u kunt met mij een afspraak maken wanneer dat mogelijk is.

Verzenden en bezorgen

Wij leveren in Nederland en België.
Op dit moment maken we gebruik van verschillende vervoerders. De vervoerder is afhankelijk van de producten die u bestelt.
In de meeste gevallen word u pakket geleverd door DPD.
Indien u niet thuis bent op moment van bezorgen zal de bezorger het pakket bij de buren proberen af te leveren. Als dit niet lukt vind u een kaartje in de brievenbus met instructies om een bezorgafspraak te maken. Onderneemt u geen actie dan zal het pakket de volgende werkdag opnieuw bij u worden aangeboden.

De brievenbuspost wordt verzorgd door PostNL. Wanneer tijdens het inpakken blijkt dat uw bestelling niet via de brievenbuspost verzonden kan worden zullen wij contact met u opnemen.

U ontvangt altijd een mail met de gegevens en een Track & Trace code van de vervoerder.

 Wij bezorgen in een straal van ca.15 km voor €4,99 bij u thuis: ( tenzij anders is afgesproken)

Het verzenden van diepvriesproducten is jammer genoeg niet mogelijk.

Verzendkosten

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW. We hanteren geen minimum orderbedrag.

De verzendkosten bedragen voor Nederland voor een pakket €7.50 en voor een brievenbuspakket €4,99.

Twijfelt u of uw pakket door de brievenbus past neem dan contact met mij op. Wanneer tijdens het inpakken blijkt dat uw bestelling niet via de brievenbuspost verzonden kan worden zullen wij contact met u opnemen.

Voor België is dat €10.99

Wij bezorgen in een straal van ca.15 km voor €5,99 bij u thuis: ( tenzij anders is afgesproken)

retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

Ook zijn de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  pets@justjerchas.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met pets@justjerchas.nl

Betaalmethode

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen:

* Cash bij ophalen/bezorgen van uw bestelling of anders tenzij dat is afgesproken.

* U krijgt per sms/whatsapp een betaalverzoek.

* Met IDEAL

Vragen?

Bij Just Jercha's Pets vinden we service en klanttevredenheid erg belangrijk. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan helpen we u graag verder. U kunt ons op telefonisch bereiken  0621225208 ( ook  via WhatsApp).

U kunt ook een e-mail sturen via ons contactformulier.

Contact

Just Jercha's Pets

Händelstraat 16

2651ve Berkel en Rodenrijs

0621225208

pets@justjerchas.nl

KVK-nummer: 75624303

Btw- nummer: NL001713149B76