dierenwebshop

Welkom bij Just Jercha's Pets, wij beschikken naast onze online hondenwebshop ook over een fysieke hondenwinkel waar wij dezelfde producten aanbieden. Wel graag even een afspraak maken.

 

Klantenservice

Verzenden & bezorgen

Levering vindt plaats op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Verzending zal geschieden direct nadat wij het orderbedrag ontvangen hebben. De bestelling zal na betaling binnen 1 tot 3 werkdagen worden bezorgd tenzij anders vermeld (weekenden en feestdagen niet meegerekend).
Als het Product Uitverkocht is kan de levering iets langer duren, omdat sommige producten uit het buitenland moeten komen.

Als u meerdere producten tegelijk bestelt, waarvan één of enkele producten een langere levertijd geldt, dan geldt de levertijd van een product met de langste levertijd.

Als u de bestelling van Darf voor Dinsdag aan ons doorgeeft is het Vrijdag bij ons in huis. 

Afhalen 

Om een besteld product af te halen bij mij thuis, kiest u tijdens de bestelprocedure afhalen en u kunt met mij een afspraak maken wanneer dat mogelijk is.

Verzenden en bezorgen

Wij leveren in Nederland en België.
Op dit moment maken we gebruik van verschillende vervoerders. De vervoerder is afhankelijk van de producten die u bestelt.
In de meeste gevallen word uw pakket geleverd door Post.nl
Indien u niet thuis bent op moment van bezorgen zal de bezorger het pakket bij de buren proberen af te leveren. Als dit niet lukt vind u een kaartje in de brievenbus met instructies om een bezorgafspraak te maken. Onderneemt u geen actie dan zal het pakket de volgende werkdag opnieuw bij u worden aangeboden.

De brievenbuspost wordt verzorgd door PostNL. Wanneer tijdens het inpakken blijkt dat uw bestelling niet via de brievenbuspost verzonden kan worden zullen wij contact met u opnemen.

U ontvangt altijd een mail met de gegevens en een Track & Trace code van de vervoerder.

 

Het verzenden van diepvriesproducten is jammer genoeg niet mogelijk.

Verzendkosten

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW. We hanteren geen minimum orderbedrag.

De verzendkosten bedragen voor Nederland voor een pakket €7.50 en voor een brievenbuspakket €4,99.

Twijfelt u of uw pakket door de brievenbus past neem dan contact met mij op. Wanneer tijdens het inpakken blijkt dat uw bestelling niet via de brievenbuspost verzonden kan worden zullen wij contact met u opnemen.

Voor België is dat €10.99

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  pets@justjerchas.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde artikelen die u via deze webwinkel koopt worden speciaal voor u gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met pets@justjerchas.nl

Garantie en Klachten

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar pets@justjerchas.nl.

 

Betaalmethode

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen:

* Cash bij ophalen/bezorgen van uw bestelling of anders tenzij dat is afgesproken.

* U krijgt per sms/whatsapp een betaalverzoek.

* Met IDEAL

* overmaken (gegevens zijn op te vragen)

* Pinnen in onze winkel

 

Contact en vragen

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Just Jercha's Pets

Telefoonnummer: 0621225208

E-mail: pets@justjerchas.nl

Handelsnaam van ons bedrijf: Just Jercha's Pets

Website: http://www.justjerchaspets.nl

Ons vestigingsadres:

Händelstraat 16
2651VE Berkel en Rodenrijs

KvK-nummer: 75624303

Btw-identificatienummer: NL001713149B76