Shop hier uw Goughnuts

 

Goughnuts, onverwoestbaar hondenspeelgoed.

Het sterkste speelgoed voor honden

 

* Wat houdt de Goughnuts levenslange garantie in?

 

Als uw hond door de buitenlaag van de Goughnuts Ring of Stick  (groen, zwart, geel of oranje) kauwt en hierdoor de rode binnenkern zichtbaar wordt, betekent dit dat het speelgoed niet meer veilig is voor de hond en Goughnuts zal uw hondenspeelgoed vervangen Rood is STOP!

 

De "Chew Toy Safety Indicator" is een mechanisme voor de hondenbezitter om een ​​duidelijke indicatie te zien wanneer de Goughnut van de hond niet veilig mee is en afgepakt moet worden.


De Goughnuts veiligheidsgarantie is op al onze artikelen van toepassing.

 

Onze ringen zijn er voor de krachtige kauwers, ze zijn speciaal ontwikkeld voor de krachtige honden.  

 

Uiteraard heeft Goughnuts nog meer hondenspeelgoed in het assortiment zo zijn daar de Bal en de TuG ook voor dit speelgoed geldt: (bijna) onverwoestbaar, makkelijk schoon te maken, heerlijk om alleen of samen mee te spelen, gewoon om heel veel plezier mee te hebben en…
Een levenslange garantie!!!


Dit sterke hondenspeelgoed is ontworpen om leuk en tegelijkertijd veilig te zijn. Onthoud dat JUISTE MAAT heel belangrijk is. Kies een GoughNut dat groter is dan de bek van uw hond.


Mocht u hulp nodig hebben bij de maatvoering of andere vragen over het speelgoed van Goughnuts hebben, neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.


In het geval dat uw hond er toch in slaagt om de rode kern van een kauwspeelgoed bloot te leggen kunt u hem gratis om komen ruilen.


Neem dan contact met ons op en raadpleeg onze retourprocedure.


Als u de rode kern (veiligheidsindicator) ziet of een Goughnuts product is beschadigd is moet u deze van uw hond afnemen en Contact met ons opnemen zodat u zo snel mogelijk een nieuwe, veilige Goughnuts krijgt.

 

ALS U KIEST VOOR RETOURZENDINGEN, ZULLEN WE HET SPEELGOED NODIG HEBBEN DAT NAAR ONS WORDT GESTUURD VOORDAT WE HET BESCHADIGDE SPEELGOED KUNNEN VERVANGEN. 

 

Stuur in overleg uw Goughnuts terug naar:

Just Jercha´s Pets

Händelstraat 16

2651ve Berkel en Rodenrijs.

U betaald uiteraard wel zelf de verzendkosten a €7,50 voor Nederland en €10,50 voor België.

Goughnuts zal de schade evalueren en een nieuw speelgoed retourneren.

Dit retour- of garantiebeleid is een van onze verplichtingen ten aanzien van de veiligheid van uw hond.

 

Als u de rode kern ziet laat uw hond dan absoluut niet verder kauwen. De veiligheidsindicator is speciaal ontwikkeld voor de veiligheid van uw hond. Als u de instructie, Rood is Stop, opvolgt voorkomt dat het afbijten van stukken rubber en u voorkomt hiermee een inwendige blokkade wanneer de hond deze de stukken doorslikt. Zulke blokkades zijn ernstig uw hond kan er, in het ernstigste geval, zelfs aan overlijden.

 

Over de interactieve producten die niet over onze veiligheidsindicator beschikken, moet u uitgaan van het uitgangspunt dat u alle producten moet weghalen als ze zijn beschadigd. Zie de onderstaande afbeelding als voorbeeld om te begrijpen wat als een beschadigd product moet worden beschouwd.

 


We willen uw beschadigde Goughnuts terug. Dit is de investering in de veiligheid van uw honden. Elke hondenbezitter heeft de verantwoordelijkheid om het speelgoed te controleren dat uw hond aan het kauwen is. Al het speelgoed moet worden verwijderd als het beschadigd is.

Goughnuts, beste hondenspeelgoed

Welk speelgoed moet ik kiezen voor mijn hond?

 

Bij GoughNuts draait alles om veiligheid en het kiezen van het juiste formaat speelgoed voor uw hond maakt deel uit van de veiligheidsvoorwaarden.
Het speelgoed moet er te groot uitzien in de bek van de hond. Het kiezen van een te klein speeltje kan gevaarlijk zijn voor uw hond. Kies bij twijfel een grotere Goughnuts  of neem contact met ons op voor advies.


* Small GoughNuts:   Voor honden tot 8 kg met een gemiddelde bijtkracht. 
* Originele GoughNuts: Voor honden tot 18 kg met een gemiddelde bijtkracht.

* Original Black Goughnuts: Voor honden tot 18 kg met een sterke bijtkracht. 
* Maxx GoughNuts: Voor honden tot 32 kg met een zeer sterke bijtkracht. 

* Maxx Pro 50 Goughnuts: Voor zeer grote honden  met een zeer sterke bijtkracht. 

* Buster voor zeer grote honden en extreme bijtkracht.

Heavy Duty voor honden met een super extreme bijtkracht.

 

'Upgrades' zijn beschikbaar als u wilt veranderen van een gekleurd speelgoed in een zwart of een normaal speelgoed in een Heavy Duty-speelgoed. Neem hiervoor contact op.

 

* Is er verschil tussen de kleuren?

 

Ja dat is er zeker! De effen kleuren (groen, oranje en geel) zijn voor volwassen honden die graag kauwen met een normale kauwkracht.

 

De zwarte lijn is voor de zwaardere kauwers.


De Heavy Duty (met ge/blauwe stipaanduiding) is ideaal voor zeer sterke honden. 

 

 

De soort Goughnuts moet ook worden geselecteerd op basis van: de grootte van uw hond, het kauwniveau van uw hond en het doel van het hondenspeelgoed (beloning, apporteren, speeltijd of voor kauwsessies)