dierenwebwinkel gezondheid

Teek2Go, anti teken & vlooienband

Heeft u graag een unieke Teek2Go voor uw huisdier? 

Dat is heel verstandig, u kunt een van de onderstaande anti-tekenbanden direct bestellen of neem even contact met ons op en wij maken een speciale Teek2GO helemaal naar uw wensen in ieder kleur en maat.

- Wilt u ook wederverkoper worden van de originele Teek2Go band? Neem dan contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.

De natuurlijk anti-teken band met originele EM-X Keramiek kralen

Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van uw huisdier terecht komt, maar een leuk geknoopte band met 100% originele, veilige EM-X  kralen die ervoor zorgen dat u uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden.
De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups.

Als u helemaal naar beneden scrolt vind u meer informatie.

🐶 Teek2Go maat S 20-30cm

🐶 Teek2Go maat M 30-40 cm

🐶 Teek2Go maat M/L  35-45cm

🐶 Teek2Go maat L 40-50cm

🐶 Teek2Go maat XL 50-60 cm

Wij maken graag uw eigen Xl of groter persoonlijk op maat. neem even contact met mij op.

 Onderzoek heeft aangetoond dat bij het bestrijden van teken en andere parasieten het heel belangrijk is dat uw huisdier een goede weerstand heeft.

Honden en katten met een goede weerstand hebben over het algemeen minder last van teken en andere parasieten.
In de band verwerken we kralen van EM-X-keramiek. Hierin zijn effectieve micro-organismen meegebakken en gebleken is dat die erg effectief zijn in het afweren van deze parasieten. De micro-organismen helpen mee de natuurlijke vochtbalans te ondersteunen, de weerstand te verhogen en het keramiek heeft door die micro-organismen een bepaalde resonantie gekregen.


De EM-X-kralen zenden hele lage infraroodtrillingen uit. Deze zijn niet merkbaar voor mensen en andere zoogdieren maar teken en vlooien blijken er absoluut niet van te houden. Hierdoor zullen ze zich minder snel of helemaal niet meer vastbijten in het dier.
Uit verder onderzoek is gebleken dat sommige honden en katten evenwichtiger en rustiger worden door het dragen van de keramiek kralen. Ook zijn er eigenaren die opmerken dat de vacht van hun dier meer glanst en zachter wordt.


EM-X-keramiek wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van aarde, planten, water, mensen en dieren te verhogen door de micro-organismen en de lage infraroodstraling die in de kralen zitten. Om deze werking actief te houden moet je band elke 2 weken schoonmaken onder de kraan en laten drogen aan de lucht, liefst in het zonnetje. Dus niet op de kachel.


Natuurlijk blijft het verstandig uw hond wel te checken op teken na iedere wandeling. Zoals ook met chemische producten het geval is werkt zo’n band niet voor ieder huisdier even goed en is het niet gegarandeerd dat de teken en vlooien wegblijven. Feit is wel dat het gewoon ook een heel erg leuk sieraad voor je huisdier is!


De kralen zijn van keramiek, wild spelen of het laten vallen van de band kan ervoor zorgen dat ze stuk gaan. Bij normaal gebruik gaan ze jarenlang mee.


Na 2 weken continue dragen is de werking van de band volledig merkbaar, daarna nog wel steeds zoveel mogelijk omhouden, het liefste 24 uur per dag. Zo is de werking het meest optimaal.

 

Kenmerken:

🟠De kralen die we gebruiken zijn 100% originele EM-X kralen
🟠Volledig natuurlijk en geen bijwerkingen
🟠Geschikt voor zowel honden als katten

🟠Ideaal voor honden en katten met allergieën en overgevoeligheden, drachtige/zogende teefjes en puppy's

🟠 De Teek2Go band gaat jaren mee
🟠Uw Hond kan gewoon zwemmen zonder dat de band zijn werking verliest
🟠 De  Teek2Go band dient niet als halsband om de riem aan vast te maken, hiervoor is de sluiting te zwak.
🟠Beschadigt de vacht niet 

🟠 De Teek2Go band is verstelbaar

🟠U krijgt er een uitgebreide beschrijving bij


🟠en.....Ze zijn gewoon erg Leuk!! 🟠

 

Schoonmaken:
Vergeet niet de band iedere 2 weken schoon te maken. Reinigen onder de kraan met lauw water, de kralen goed afnemen en vervolgens de band laten drogen in de buitenlucht, liefst in het zonnetje.
Dit is noodzakelijk voor een optimale werking. 

 

Meetinstructie:
Meet de strakke nekomvang, tel dan vervolgens bij een kleine hond en/of kat 2 cm op en bij een grote hond 3 cm. Dat is dan de juiste maat voor de band. 

 

Maten:

Maat XS: halsomtrek van 20 tot max 30 dun Paracord.
Maat S : halsomtrek van 20 tot max 30 cm,
Maat M : halsomtrek van 30 tot max 40 cm

Maat M/L: halsomtrek van 35 tot max 45 cm
Maat L: halsomtrek van 40 tot max 50 cm
Maat XL: halsomtrek van 50 tot max 60 cm

 

Heeft u meer informatie nodig, twijfelt u over de maat of wilt u een bestelling plaatsen neem dan contact met mij op.

Zit u keuze er niet (meer) bij neem dan contact met ons op. Wij maken een Teek2Go speciaal op maat en naar eigen wensen.

Een op bestelling gemaakte Teek2Go kan niet geruild worden!