Goughnuts, Sterk en duurzaam hondenspeelgoed 

Exclusieve Distributeur van Goughnuts in Nederland

Het (bijna) onverwoestbare, ideale speelgoed voor krachtige bijters met  een levenslange garantie!

 

Welkom bij Just Jercha's Pets, uw toonaangevende hondenwebshop in Nederland voor sterk hondenspeelgoed. Wij zijn trots de exclusieve distributeur van Goughnuts te zijn - speelgoed dat speciaal is ontworpen voor uw hond om veiligheid en speelplezier te garanderen.

 

Waarom Goughnuts Speelgoed?

  • Levenslange garantie op bijna onverwoestbaar speelgoed
  • Hondenspeelgoed met veiligheidsindicator
  • Ontworpen voor hondentraining en interactief plezier


Bijna iedere Goughnuts Ring en Goughnuts Stick heeft een veiligheidsindicator. Het gaat om de kern van het hondenspeelgoed, deze is rood. Wanneer deze kern zichtbaar wordt betekent dit STOP!

Get ready to "GoughNuts" !

Veiligheid en Duurzaamheid voorop

Elk Goughnuts speelgoed heeft een veiligheidsindicator: als de rode binnen-kern zichtbaar wordt, is het tijd om het speelgoed te vervangen.

Goughnuts - groen, zwart, oranje, of geel voor 'Ga door' en rood voor 'Stop' - helpt bij het waarborgen van de veiligheid van uw huisdier tijdens het kauwen en spelen.


Een levenslange garantie!!!

Kies de Juiste Maat voor uw Hond

Kies altijd een Goughnuts speelgoed dat groter is dan de bek van uw hond voor maximale veiligheid. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, onze experts staan klaar om u te adviseren.

Levenslange garantie

Wij staan achter de kwaliteit van ons sterk hondenspeelgoed met een levenslange garantie - als uw hond de rode kern blootlegt, ruilen we het Goughnuts speelgoed gratis om.

Contact en Klantenservice

Heeft u vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het kiezen van het perfecte speelgoed? Neem direct contact op via justjerchas@gmail.com of +31621225208. Bezoek ons ook op afspraak in onze winkel aan de Händelstraat 16, 2651 VE Berkel en Rodenrijs, Nederland.

Ontdek Onze Hondenwebshop

Blader door onze website en ontdek het ideale speelgoed voor uw hond. Klaar om de vreugde van Goughnuts te ervaren?  Voeg nu toe aan uw winkelmandje!

Contact en Klantenservice

Heeft u vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het kiezen van het perfecte speelgoed? Neem direct contact op via ons  contactformulier.

Bezoek ons ook op afspraak in onze winkel  in Berkel en Rodenrijs, Nederland.

 

In het geval dat uw hond er toch in slaagt om de rode kern van een kauwspeelgoed bloot te leggen of het speelgoed niet veilig meer is kunt u hem gratis om komen ruilen.

Neem dan contact met ons op en raadpleeg onze retourprocedure.