Roxy al over de helft!

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 om 11:58

Roxy nu ca 36 dagen drachtig en volgens mij zitten er kleine olifantjes in haar buik.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ze is nu 0.7 kg aan gekomen en 6 cm gegroeid.

Gelukkig komt haar eetlust weer terug en moeten we oppassen dat ze niet de bakjes van de andere meiden pikt. Gelukkig maar, want zo kennen we onze Roxy weer. Ze gedraagt zich heerlijk drachtig en ik moet ook toegeven dat ze echt heel zwaar toont dus ze mag heerlijk drachtig zijn van mij. Dit is haar laatste nestje en ik hoopt dat zij er net zo van kan genieten als wij.

De belangstellende op de puppylijst komen vanaf volgende week kennis maken met onze honden, met ons en wij met hun.

Ik vind dat altijd een leuke tijd om elkaar dan te ontmoeten, vaak hebben we elkaar al uitgebreid aan de telefoon gesproken, maar elkaar ontmoeten is nog leuker. Tja en dan is het alweer aftellen, wat gaat de tijd toch snel.

Ze neemt zelf goed haar rust en wil nog meer knuffelen dan normaal.๐Ÿ˜๐Ÿ˜..dus daar geniet ik weer van!!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.