Just Jercha's Pet is gesloten van 28-12-2023 t/m 03-01-2024. U kunt in deze periode wel bestellen, maar wij versturen de pakketten op 04-01-2023

Goughnuts, het bijna onverwoestbare hondenspeelgoed

Just Jercha's Pets introduceert GoughNuts honden speelgoed in Nederland.
Exclusieve en enige distributeur in Nederland.

Het (bijna) onverwoestbare, ideale speelgoed voor krachtige bijters met  een levenslange garantie!

 

De Goughnuts komt oorspronkelijk uit Amerika.

Al het hondenspeelgoed van  Goughnuts is ontworpen om leuk en tegelijkertijd veilig te zijn.

Voor Goughnuts moet veiligheid en speelplezier hand in hand gaan.


Bijna iedere Goughnuts Ring en Goughnuts Stick heeft een veiligheidsindicator. Het gaat om de kern van het hondenspeelgoed, deze is rood. Wanneer deze kern zichtbaar wordt betekent dit STOP!

Get ready to "GoughNuts" !

 Groen/ zwart/ oranje of geel betekent GO … Red is NO/Stop.

Uiteraard heeft Goughnuts nog meer hondenspeelgoed in het assortiment zo zijn daar de Bal en de TuG ook voor dit speelgoed geldt: (bijna) onverwoestbaar, makkelijk schoon te maken, heerlijk om alleen of samen te spelen, gewoon om heel veel plezier mee te hebben en…
Een levenslange garantie!!!

Dit sterke hondenspeelgoed is ontworpen om leuk en tegelijkertijd veilig te zijn. Onthoud dat JUISTE MAAT heel belangrijk is. Kies een GoughNut dat groter is dan de bek van uw hond.


Mocht u hulp nodig hebben bij de maatvoering of andere vragen over dit product hebben, neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.
In het geval dat uw hond er toch in slaagt om de rode kern van een kauwspeelgoed bloot te leggen kunt u hem gratis om komen ruilen.

Neem dan contact met ons op en raadpleeg onze retourprocedure.