Pomppa hondenjas nu tot 50% korting Op is OP!!

Pomppa hondenjassen en hondentruien

Wij zijn een officieel verkooppunt van de Pomppa hondenjas en hondentrui. Pomppa is een Fins merk gespecialiseerd in weerbestendige kleding voor iedere hond.

Dat kwaliteit belangrijk is voor dit merk dat ziet uw wel terug in het materiaal van de honden jassen en truien.

 

De Pomppa hondenjassen zijn praktisch, duurzaam en stijlvol, geschikt voor het dagelijkse leven van zowel gezelschaps- als werkhonden. 

Ze beschermen van kop tot staart en zijn bestand tegen het steeds veranderende weer. 

Onze collectie omvat zowel functionele jassen als warme truien.

 

 Natuurlijk bent u en uw hond welkom om de ideale jas en/of trui te komen uitkiezen en passen , maar maak wel even een afspraak via ons contactformulier.

 

De Collectie van de Pomppa hondenjassen zijn enorm dus het lukt ons niet om alle kleuren & modellen op voorraad te hebben.

We hebben een bepaalde keuze gemaakt, maar zoekt u een andere kleur/model neem dan contact met ons op en wij regelen dat!


Pomppa zorgt voor nieuwe kleuren hondenjassen en hondentruien

 

Pomppa zorgt voor nieuwe kleuren en nóg duurzamere materialen in de nieuwe herfst-wintercollectie 23-24!

 

Dit gaat er veranderen:

  • De bovenkant van de Jumppa hondentrui is gemaakt van 100% gerecycled polyester
  • De onderkant van de Jumppa honden trui is gemaakt van 88% gerecycled nylon
  • De voering van de SadePomppa hondenjas is gemaakt van 42 % gerecycled nylon

 

De buitenkant van alle Pomppa hondenjassen en de isolatielaag van de Toppa bestaat sinds vorig jaar al voor 100% uit gerecycled polyester en in 2025 wil Pomppa alleen nog gerecyclede of hernieuwbare materialen gebruiken voor haar hondenjassen.

 


Welke maat Pomppa hondenjas of trui heb ik nodig?

 

De maat van Pomppa-jassen komt direct overeen met de ruglengte van de hond in centimeters, wat betekent dat de  juiste maat wordt gekozen door de ruglengte van de hond te meten .

 

Echter, afhankelijk van de verhoudingen van de hond, de dikte van de vacht van de hond of het beoogde gebruik van het product, kan de juiste maat een maat groter of kleiner zijn dan wat de ruglengte aangeeft.

 

De eenheden in de maattabel zijn min en max afmetingen van het product . Houd er rekening mee dat vanwege de dikte van de materialen de tailleomvang van de jas wordt aanbevolen om iets groter te zijn dan de tailleomtrek van de hond, zodat de jas comfortabel op de hond zit. Afhankelijk van de verhoudingen van de hond, hoeft de riem niet noodzakelijkerwijs op het smalste deel van de taille van de hond te zitten.

 

Op de foto is te zien waar de metingen zijn gedaan. Bij het opmeten van een hond met een dikke vacht, moet u extra ruimte overlaten voor de vacht.

Als u twijfelt tussen twee maten, aarzel dan niet om  contact met ons op te nemen .

 

Natuurlijk bent u en uw hond welkom om de ideale jas en/of trui te komen uitkiezen en passen , maar maak wel even een afspraak via ons contactformulier.

 


  1. Rug – Meet de ruglengte van nek tot de basis van de staart. Het startpunt in de nek is waar de schouderbladen samenkomen.
  2. Nek – De omtrek van de nek wordt gemeten op hetzelfde punt als het startpunt van de rugafmeting. Deze meting wordt enkel gebruikt bij de JumppaPomppa.
  3. Borst – De omtrek van de borst wordt gemeten op het breedste punt van de borst van de hond.
  4. Taille – De omtrek van de taille wordt gemeten achter de borst op het smalste punt van de hond.