Nieuw recept voor de Collory bakmat Big Bone

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 11:10

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met De  Collory Big Bone

 

Ingrediënten:

3 eetlepels pindakaas, 2 eieren, 1 banaan, honing, boekweitmeel en water

 

Ik had niet genoeg voor alle botjes te vullen dus wil je alle vormpjes vullen maak dan iets meer beslag.

 

Werkwijze: 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de pindakaas, eieren, de banaan en een beetje honing in een kom en mix dit goed door elkaar. Voeg al roerende de boekweitmeel en eventueel wat water erbij tot er een mooi beslag ontstaat ( vergelijkbaar met een pannenkoekenbeslag)

Verdeel het beslag in de bakmat van Collory en plaats het in de oven.

 

Hete lucht oven 180 graden, 20 minuutjes, daarna op 150 graden nog zo'n 40 minuten ( kijk zelf even hoe hard het gaat) daarna 30 minuten op 50 graden met de deur stukje open om uit te harden.

Let op dit zijn richtlijnen, iedere oven is anders dus hou de koeken goed in de gaten.

Even af laten koelen en aan de lucht laten drogen en dan Genieten!

Mijn 4 Jacks dames vinden ze geweldig!

Eet smakelijk en tot de volgende keer.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.