Pups & Zo

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 17:03

Puppies en zo!

Om te beginnen met een blog is de titel altijd redelijk belangrijk, als het gaat om kleine, netgeboren, erg leuke hondjes (U kent ze wel) valt dat echter niet mee. Nog geen letter op papier en het allereerste woord van de titel geeft al hersenkrakers want wat is nou: pups, pup’s, puppy’s puppies…ja er zijn zelfs mensen die ze pupsels noemen (U kent ze wel).

Nu vraag ik mij af of het wel zo belangrijk is hoe wij hun noemen, is het niet veel belangrijker om er goed voor te zorgen er voor ze te zijn in het begin van hun jonge leven?

Mijn persoonlijke conclusie moet zijn nee, het is niet belangrijk hoe wij hun noemen en ja op de rest van mijn vraag. Onderschat niet de invloed die wij hebben op de rest van een “hondenleven”.

Alles wat de pup eet, leert, krijgt, doet, opvangt en verwerkt vormt hem of haar voor de rest van het leven. Just Jercha’s Pets heeft dat goed in de gaten. Door eigen ervaring, er zijn tot op heden, een flink aantal puppies de huiskamer gepasseerd, maar ook door ervaringen van andere te horen en hier weer van te leren. Het is deze kennis die Just Jercha’s Pets heel graag wil delen met mensen die hier behoefte aan hebben, die dit willen. Het is nou eenmaal een feit dat het krijgen van een pup, het opvoeden van een pup, je soms best onzeker maakt, vragen oproept. Doe ik het goed? Kan het beter? Wat is er aan de hand? In ieder geval wel bij mij toen ik voor mijn eerste pup moest gaan zorgen. Heerlijk toch om ergens op terug te vallen, bevestiging te krijgen dat het prima gaat en de hond het zo goed doet. Natuurlijk zullen er zaken zijn die niet 1,2,3 opgelost kunnen worden, waar andere expertise voor nodig is. Het advies is echter altijd “met een hart voor dieren”. Ook de artikelen die aangeboden worden op Just Jercha’s Pets zijn het bezichtigen meer dan waard, producten waar men echt achter staat. Voeding, speelgoed, slapen, verzorging  en veel ruimte voor advies eigenlijk te veel om op te noemen en allemaal om uw hondje de start te geven die het verdient. Het is daarom erg leuk om te zien dat Just Jercha’s Pets een speciale puppy pagina heeft toegevoegd op de webshop. Dit is nog maar een begin en zal op korte termijn uitgebreid worden.

Neem snel een kijkje en laat even weten wat u ervan vindt, wat er beter kan. Zo leren we van elkaar om ons doel te bereiken…het allerbeste voor onze honden!  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.