Just Jercha's ( Pets) heeft er zin in.

Gepubliceerd op 9 augustus 2019 om 14:08

Wat een week, wat een leuke dingen komen er op mijn pad!
As maandag gaan we voor de drachtecho van onze Roxy en dan weten we het zeker of er Just Jercha’s kleine Jack Russell terriërs aan gaan komen. Op de pagina planning vind u meer informatie. Ze eet al 3 dagen moeizaam, heeft eigenlijk alleen maar "lekkere trek".
Nou gelukkig hebben we dankzij onze eigen dierenwebshop genoeg lekkers in huis. Ze is op het moment vooral fan van de Darf Vol blikken en de Darf Vol worsten, dus zijn we zelf de grootste klant. Ze is ook erg rustig en wil nog meer knuffelen als normaal, dus ik durf een beetje te hopen. Maandag weten we het zeker en uiteraard hou ik u op de hoogte.


En dan het opstarten van mijn eigen dierenwebshop Just Jercha’s Pets. Wow wat heb ik leuke artikelen kunnen bijvoegen in de shop. Zoals o.a. de Trixie Snack Slang en de Lief! Benchkleden.
De Lickimatten staan ook weer online en wat is het leuk om al die positieve feedback te mogen ontvangen d.m.v. foto’s en filmpjes.
Nieuw is ook de Just Jercha’s nieuwsbrief, heeft u zich al aangemeld? Dat kan via deze link. Regelmatig komt er een nieuwsbrief uit met nieuwe artikelen, leuke acties, kortingen en probeer ik regelmatig een artikel uit te lichten! Heeft u tips, leuke foto’s, adviezen laat het me weten zodat ik dat in de nieuwsbrief mee kan nemen.
Zo ben ik ook gevraagd om met mijn spulletjes op een braderie in Poeldijk te komen staan en uiteraard gaan we die uitdaging aan. Dus u bent van harte welkom om ons te komen bezoeken op 8 september op de braderie in centrum van Poeldijk van 13.00 tot 18.00. Er zijn vele podia met livemuziek en een groot terras met verschillende hapjes en drankjes. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in 😊
Nu nog een zonnetje zodat we weer kunnen genieten in de tuin.
Tot snel, Christel

Reactie plaatsen

Reacties

Charelle Jordense
5 jaar geleden

Super leuke blog!! Leest makkelijk en is heel leuk :)