De Lickimat

Gepubliceerd op 8 juli 2019 om 15:04

De Lickimat, wow wat een suc6. Ik heb eerst onze eigen Jacks "gebruikt" als proefjacks en ze vonden het echt super, alle 5 met veel plezier tot de laatste drup eruit weten te krijgen en daarna heel relaxed in slaap vallen.....Hier 5 fans van de Lickimat.  Ik heb ze gevuld met Yoghurt, DARF KVV en  Darf Vol blik..nounou wat een gesmak en wat een rust in Huize Jercha's...Oké ze zijn dus echt heel top, filmpjes en foto's gemaakt en dan volgt de reclame op o.a. Facebook, Twitter en Instagram en daarna....boem binnen 2 dagen ben ik door bijna alle voorraad van de Lickimat heen. Natuurlijk ga ik een nieuw order bestellen zodat we nog veel meer honden en katten blij kunnen maken!! Wat ben ik toch blij met mijn dierenwebwinkel!!

 

Lickimat Wobble
Lickimat

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.