Spelen met uw hond

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 14:32

Samen spelen met je hond

 

Wanneer je denkt aan het samen spelen met je hond, kom je al gauw uit bij de, welbekende, werpstok met de al even bekende tennisbal. Ik hoef eigenaren van “tennisbalmalloten” niets te vertellen over de impact van een tennisbal op het gebit.

Nee een puurdere vorm van samenspel tussen hond en baas als bij Agility bestaat er, volgens mij niet. Het is echte hondensport. Oh ja en het baasje moet ook wel over een flinke conditie beschikken. Ik vind het altijd weer mooi om te zien, de wil “to please”, de natuurlijke wil om te bewegen en het belangrijkste, het plezier dat de hond uitstraalt.

 

Een goede beloning is essentieel in de hondensport maar waar beloon je uw hond nou echt mee? Just Jercha’s Pets, de hondenwebshop bij uitstek, is op zoek gegaan naar veilig en duurzaam maar vooral leuk hondenspeelgoed dat prima gebruikt kan worden als beloning voor gedane arbeid.

 

Onze zoektocht leverde Agilitytoys Tugtoys op.

Agilitytoys maakt duurzaam, sterk, trekspeelgoed voor de hond en helemaal handgemaakt kortom een must have voor ons assortiment in de webshop.

 

Het zou voor mij een stimulans zijn om te weten dat ik even lekker kon sjorren aan zo’n Tug toy, na het afleg- gen van het parcours, ik zou er zelfs sneller door gaan, als ik een hond zou zijn natuurlijk.

 

Wij hebben in ieder geval ons assortiment kunnen uitbreiden met dit motivatiespeelgoed van Agilitytoys. Neem maar eens een kijkje in onze dierenwebshop www.justjerchaspets.nl. Je vindt hier alle bijzonderheden over dit trek en beloningsspeelgoed.

 

Ik hoop dat hond en baas nog lang kunnen genieten van deze tak van hondensport. Geweldig voor de hond soms uitputtend voor de baas maar zoveel fun.

 

Ik beschrijf in dit blog mijn bewondering voor Agility, dit is echter maar één onderdeel van hondensport. De TuG van Agilitytoys kan natuurlijk altijd en overal gebruikt worden. Zowel als beloning bij alle vormen van hondensport of gewoon als een spelletje thuis.

 

MVG, ML

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.