Dryup hondenbadjas

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 14:21

De hondenbadjas

 

Was ik vroeger, eigenlijk nog wel een beetje, iemand die een beetje raar opkeek van glitterjasjes en handtasjes voor honden, tegenwoordig kijk ik daar toch wel een beetje anders tegenaan. Goed die glitterjasjes, sjaaltjes en wat er nog meer te krijgen is kan nog steeds mijn goedkeuring niet verdragen, er zijn tegenwoordig toch wel functionele kledingstukken voor onze viervoetige vrienden te verkrijgen.

Ik zal er vandaag een uitlichten, de Dryup hondenbadjas een zeer functioneel kledingstuk.

Deze badjassen zijn gemaakt van 100 % katoen maar zodanig geweven dat we het badstof mogen noemen. Ze zijn er met en zonder lange mouwen. Zeker in dit en het komende jaargetijde een onmisbaar item voor de hondenbezitter. Na het uitlaten of het buitensporten, het zwemmen of bij wat voor activiteit dan ook, in ieder geval alles waar de hond nat van wordt is de badjas fantastisch.

De Dryup badjas voor honden neemt geweldig vocht op, de hond is zo droog, spieren blijven warm en door het draagcomfort zal de hond er geen hekel aan hebben. Ik, als iemand die vroeger nog weleens raar opkeek, bij kledingstukken voor huisdieren kan alleen maar zeggen dat deze badjassen zeer functioneel zijn. De auto blijft droog en schoon, binnenshuis blijft het schoon en droog, de hond blijft lekker warm en is snel droog. Dit is dus een kledingstuk voor honden waar je echt wat aan hebt en dat allemaal zonder glittertjes.

Meer informatie vind u op onze site: Dryup hondenbadjas

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.