Lickimat

Just Jercha's Pets introduceert GoughNuts honden speelgoed in Nederland.
Exclusieve en enige distributeur in Nederland.

Het (bijna) onverwoestbare, ideale speelgoed voor krachtige bijters met 

een levenslange garantie!

Goughnuts dieren speelgoed is speciaal ontworpen om aan een simpele maar oh zo serieuze vraag te voldoen namelijk: de VEILIGHEID voor het dier. Voor Goughnuts moet veiligheid en speelplezier hand in hand gaan.
Iedere Goughnuts ring en Goughnuts Stick heeft een veiligheidsindicator het gaat om de kern van het speelgoed, deze is rood. Wanneer deze kern zichtbaar wordt betekent dit STOP!

Get ready to "GoughNuts"

 groen/ zwart/ oranje of geel betekent GO … Red is NO/Stop.

Uiteraard heeft Goughnuts nog meer speelgoed in het assortiment zo zijn daar de Bal en de TuG ook voor dit speelgoed geldt: (bijna) onverwoestbaar, makkelijk schoon te maken, heerlijk om op te kauwen, gewoon om heel veel plezier mee te hebben en…
Een levenslange garantie!!!
Dit speelgoed is ontworpen om leuk en tegelijkertijd veilig te zijn. Het kiezen van de JUISTE MAAT heel belangrijk. Kies een GoughNut dat groter is dan de bek van uw hond.
Mocht u hulp nodig hebben bij de maatvoering of andere vragen over dit product hebben, neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.
In het geval dat uw hond er toch in slaagt om de rode kern van een kauwspeelgoed bloot te leggen kunt u hem gratis om komen ruilen.

Neem dan contact met ons op en raadpleeg onze retourprocedure.

Indien niet voorradig bedraagt de levertijd 7 a 10 dagen.