Pupinfo Jack Russell terrier

Just Jercha's Pets Dry-up Royal hondenbadjas

Wij hebben een grote voorraad kleuren en maten, maar jammer genoeg niet de hele collectie. Zit uw maat en/of kleur er niet bij neem dan even contact met mij op en we gaan het proberen te regelen.

 

Wij bestellen op maandag bij DRYUP , de gemiddelde levertijd, mits op voorraad is dan 10 dagen, wilt u het specifiek weten neem dan even contact op.

Just Jercha's DRYUP Royal hondenbadjas

 

Iedereen die de Dryup hondenbadjas classic al kent, zal dol zijn op de Dryup Royal. Want deze speciale versie van de hondenbadjas verschilt in de volgende punten van het klassieke model:

  • zwaarder in vergelijking met de dryup Cape Classic
  • nog meer absorberend
  • meer volume
  • Gemaakt van 100% micro-katoen badstof

🧡Door de hondenbadjas van DRYUP zal de vacht van uw hond sneller drogen. De badjas heeft een hoge kraag waardoor de nek van uw hond ook goed warm blijft.

🧡De originele DRYUP CAPE is gemaakt van het natuurproduct 100% katoenen badstof. Niet statisch geladen🧡

🧡Deze unieke badjas / droog cape wordt gebruikt ter voorkoming van gewricht en spier problemen na zware inspanning, na een heerlijk wandeling in de regen of na bijvoorbeeld een douchebeurt of het zwemmen.

🧡Wanneer u deze jas gebruikt na het zwemmen, het jagen of een intensieve training of wedstrijd droogt u hond snel op en blijft hij heerlijk droog en warm.

🧡Ook wanneer de temperatuur in de auto of kennel kouder wordt zal uw hond met deze badjas goed beschermd zijn tegen kou en onderkoeling.

🧡Deze badjas draagt bij aan de preventie van de `Cold Water Tail` ofwel de koudwaterstaart bij honden.

🧡Gemaakt van 100 % Katoen.

🧡Neemt al het vocht op en transporteert dit naar buiten, weg van uw hond.

🧡Perfecte pasvorm met handige verstelbare buiksluiting.

🧡Rolkraag kan zowel naar boven als opgerold gedragen worden.

🧡WASBAAR OP 30°C ZONDER WASVERZACHTER!!🧡

 

🧡Klik hier voor een demonstratie-filmpje

 

🧡Als u twijfelt over de maat neem gerust contact met mij op.

🧡Wij hebben een grote voorraad kleuren en maten, maar jammer genoeg niet de hele collectie. Zit uw maat en/of kleur er niet bij neem dan even contact met mij op en we gaan het proberen te regelen.

🧡Wij bestellen op maandag bij DRYUP , de gemiddelde levertijd is dan 10 dagen, wilt u het specifiek weten neem dan even contact op.

De juiste maat kiezen

 

🧡Bij het meten moet de hond in staande positie staan, met de ruggengraat zo recht 🧡Meet de ruglengte vanaf de de schouders van de hond tot het einde van zijn rug /begin van de staart.🧡 Als de hond tussen twee maten in zit, kunt u de grotere maat kiezen.

Dryup Cape originel

 

XS = 48 cm
S = 56 cm
M = 60 cm
L = 65 cm
XL = 70 cm
XXL = 74 cm

Heeft u een grotere maat ( van 75 tot 110cm) nodig of twijfelt u over de maat neem dan contact met mij op.