Lickimat

Just Jercha's Pets Keep cool 

De stijlvolle Keep Cool-producten zijn speciaal ontworpen om uw hond zeker 4 uur koel te houden, hoe heet het ook wordt. Ze zijn milieuvriendelijk en briljant voor alle buitenactiviteiten (voor, tijdens en na). Ze voelen koel en zacht aan, zijn lichtgewicht, ademend, duurzaam en druipen niet.


Keep Cool Producten

💥Deze stijlvolle Keep Cool-hondenjassen zijn speciaal ontworpen om uw hond koel te houden, hoe heet deze ook wordt. Ze zijn milieuvriendelijk, briljant voor alle buitenactiviteiten (voor, tijdens en na), wandelen, gehoorzaamheid, autoritten of zelfs zeilen op uw boot. Ze voelen koel en zacht aan, zijn lichtgewicht, ademend, duurzaam en druipen niet. De buikriem is instelbaar door middel van klittenband. 

💥Dit product is totaal anders dan elk ander cool product op de markt! U zult versteld staan ​​hoe ze uw hond koel houden.

💥De Keep Cool-producten zijn gemaakt van een uniek synthetisch microporeus materiaal dat wordt geactiveerd door water. Omdat het vocht in het product brengt, koelt de capillaire werking van het microporeuze materiaal en de gecontroleerde verdamping uw hond meer af dan de buitenlucht zonder ze nat te maken. Het is superabsorberend - absorbeert 6 keer sneller en houdt 100% meer water vast dan elk ander materiaal. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, gewoon een paar minuten in koud water laten weken (geen koeling nodig), lichtjes uitwringen en op uw hond leggen.

💥Het is beproefd om uw hond tot vier uur lang koel te houden bij temperaturen van 30 ° C en veel langer op een normale zomerdag! U kunt het verkoelende effect na enkele uren verlengen met een slang of met een fles.

💥 Hondenjassen hebben honden geholpen met ziekten die ademhalingsmoeilijkheden in de hitte veroorzaken en hebben levens gered. Ze kunnen 24/7 worden gedragen, helpen hijgen en matige ademhaling te voorkomen en verlichten stress. Het is getest met een warmtebeeldcamera die heeft aangetoond dat de koele vacht een reeds oververhitte hond zal helpen de temperatuur binnen 5-10 minuten naar normaal te verlagen.

💥Ze worden ook gebruikt door verschillende overheidsinstanties, om hun speurhonden koel te houden tijdens het werk en in rust.  Flyball-teams, gehoorzaamheid / behendigheidstraining, algemeen publiek en door vele top-sport-honden. 

💥Houd er rekening mee dat het unieke materiaal van nature stijf / hard is als het droog is, maar flexibel, zacht en soepel wordt als het gedrenkt is, en dat het rondom nat wordt.

💥Het wordt aanbevolen om het tussen gebruik aan de lucht te drogen en in de meegeleverde zak te bewaren.
💥Ze worden niet aangetast door schimmel of meeldauw, zijn machine wasbaar op max 30 ° c,  gebruiken niet biologisch poeder en zijn herbruikbaar.

💥Koeljassen en  Bandana's die nat zijn gemaakt kunnen niet meer geruild worden.

Twijfelt u over de maat neem dan contact met ons op.

Staat uw maat keuze er niet meer bij neem dan contact met ons op.

 

Maat Koeljas Ruglengte tot Taille tot
X-Small 38 cm 59cm
Small 46cm 64cm
Medium 51cm 75cm
Standaard 61cm 82cm
Maat Bandana Hals-omtrek
Small 33cm-43cm
Medium 48cm-56cm
Large 58cm-66cm

Let op: bij het meten van de rug meet u vanaf de nek ( plaats van riem) tot de bovenkant van de staart en bij het meten van de tailleomtrek is het precies in het midden tussen de voor- en achterbenen.