dierenwebshop

Klantenservice

Verzenden & bezorgen

Alle producten worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld.
Als u meerdere producten tegelijk bestelt, waarvan één of enkele producten een langere levertijd geldt, dan geldt de levertijd van een product met de langste levertijd.

We hebben niet alle producten van Darf op voorraad, maar als u de bestelling van Darf voor Dinsdag aan ons doorgeeft is het Vrijdag bij ons in huis. 

Afhalen 

Om een besteld product af te halen bij mij thuis, kiest u tijdens de bestelprocedure afhalen en u kunt met mij een afspraak maken wanneer dat mogelijk is.

Verzenden en bezorgen

Wij leveren in Nederland en België.
Op dit moment maken we gebruik van verschillende vervoerders. De vervoerder is afhankelijk van de producten die u bestelt.
In de meeste gevallen word u pakket geleverd door DPD.
Indien u niet thuis bent op moment van bezorgen zal de bezorger het pakket bij de buren proberen af te leveren. Als dit niet lukt vind u een kaartje in de brievenbus met instructies om een bezorgafspraak te maken. Onderneemt u geen actie dan zal het pakket de volgende werkdag opnieuw bij u worden aangeboden.

De brievenbuspost wordt verzorgd door PostNL. Wanneer tijdens het inpakken blijkt dat uw bestelling niet via de brievenbuspost verzonden kan worden zullen wij contact met u opnemen.

U ontvangt altijd een mail met de gegevens en een Track & Trace code van de vervoerder.

 Wij bezorgen in een straal van ca.15 km voor €3,50 bij u thuis: ( tenzij anders is afgesproken)

Het verzenden van diepvriesproducten is jammer genoeg niet mogelijk.

Verzendkosten

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW. We hanteren geen minimum orderbedrag.

De verzendkosten bedragen voor Nederland €5,95, voor België €8,95 en €3,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen. 

Bij uw bestelling vanaf € 65,00 exclusief verzendkosten, binnen Nederland, betaald u geen verzendkosten.

Wij bezorgen in een straal van ca.15 km voor €3,50 bij u thuis: ( tenzij anders is afgesproken)

retourneren

Let op : neem altijd eerst even contact met mij om voordat u iets wilt retourneren!!

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

 De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  pets@justjerchas.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met pets@justjerchas.nl

Betaalmethode

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen:

* cash bij ophalen/bezorgen van uw bestelling of anders tenzij dat is afgesproken.

* U krijgt per sms/WhatsApp een betaalverzoek.

 

Contact

Just Jercha's Pets

Händelstraat 16

2651ve Berkel en Rodenrijs

0621225208

pets@justjerchas.nl

KVK-nummer: 75624303

Btw- nummer: NL144639270B01