Pupinfo Jack Russell terrier

Just Jercha's Pets Pomppa hondenkleding

Wat is de juiste maat:

Het kiezen van de juiste maat garandeert de best mogelijke bescherming. Als het jack goed zit, beschermt het belangrijke spiergroepen en blijft het aan, zelfs als het snel gaat. Pomppa-jassen zijn zeer geschikt voor zowel gracieuze als zware honden. Bij het kiezen van een maat is het belangrijkste om te overwegen dat de vacht de natuurlijke banen van de hond niet beperkt of de hond op een andere manier stoort.

De maat van de producten wordt bepaald door de ruglengte van de hond. We raden u aan om geen maat te kiezen die kleiner is dan de ruglengte van uw hond, vooral bij het kiezen van Jumppa Pomppa. Afhankelijk van de verhoudingen en vacht van de hond kan de juiste maat echter groter zijn dan de maat volgens de lengte van de rug . De keuze van de juiste maat wordt ook beïnvloed door het beoogde gebruik van het product. De jas voor actieve buitenactiviteiten moet goed aansluiten, maar voor rustige oefeningen en pauzes kun je gerust een eerlijkere maat kiezen.


Just Jercha's Pets, Pomppa hondenkleding

De afbeelding laat zien vanaf welke punten de in de maattabel aangegeven afmetingen zijn genomen. De te meten hond dient met de rug zo recht mogelijk te staan.

  1. RUG - De lengte van de rug wordt gemeten vanaf de hals van de hond tot aan de staart. Start de meting op de kruising van nek en rug.
  2. HALS - De nekomtrek wordt gemeten op de kruising van nek en rug. De lengte van de nek is alleen relevant bij het kiezen van een JumpPomppa.
  3. BORST - De borstomtrek wordt gemeten op het breedste punt van de borst van de hond.
  4. Taille - De middelomtrek wordt gemeten vanaf het smalste deel van de buik van de hond.

Maattabel

Kies de juiste maat voornamelijk uit het maatnummer dat overeenkomt met de lengte van de rug van uw hond. Alle maten zijn in centimeters (cm).