Pupinfo Jack Russell terrier

Just Jercha's Pets Pomppa hondenkleding

Wat is de juiste maat?

De beste maat kiezen

Even passen is altijd de beste optie om te bepalen welke maat het beste valt bij de hond. Houd bij het kiezen van juiste jas of trui altijd rekening met de soort hond, de hoeveelheid vacht, de positie van de staart en het energieniveau. Want dat kan van invloed zijn op het perfecte model en de juiste pasvorm. Valt de hond tussen twee maten in? Kies dan een grotere maat om een goede pasvorm en ultiem draagcomfort te garanderen. Als de maat goed is, valt de staartcurve in de jas of trui over de aanhechting van de staart van de hond. Daardoor valt de jas of trui goed over de rug en dijen en is de hond optimaal beschermd en bedekt, zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid.

Twijfelt u over uw keuze en/of maat neem dan contact met ons op. Ook bent u van harte welkom om op afspraak bij ons te komen passen.


Just Jercha's Pets, Pomppa hondenkleding

De afbeelding laat zien vanaf welke punten de in de maattabel aangegeven afmetingen zijn genomen. De te meten hond dient met de rug zo recht mogelijk te staan.

  1. RUG - De lengte van de rug wordt gemeten vanaf de hals van de hond tot aan de staart. Start de meting op de kruising van nek en rug.
  2. HALS - De nekomtrek wordt gemeten op de kruising van nek en rug. De lengte van de nek is alleen relevant bij het kiezen van een JumpPomppa.
  3. BORST - De borstomtrek wordt gemeten op het breedste punt van de borst van de hond.
  4. Taille - De middelomtrek wordt gemeten vanaf het smalste deel van de buik van de hond.

Maattabel

Kies de juiste maat voornamelijk uit het maatnummer dat overeenkomt met de lengte van de rug van uw hond. Alle maten zijn in centimeters (cm).