🧡🤍Gezocht: JJP Insta-Star🤍🧡

Het team van Just Jercha's Pets is op zoek naar mensen die samen met hun hond(en)  onze leuke, nieuwe, lekkere en duurzame producten willen testen en willen delen met zijn/haar volgers.

Lijkt je dit een leuke uitdaging?

 • Heb jij een actief Instagram account voor jouw hond of een eigen account waar je jouw hond vaak op deelt?
 • Heb jij meer dan 1.000 volgers?
 • Vinden jij en je hond(en) het leuk om de nieuwste speeltjes, heerlijke snacks of verschillende soorten voeding gratis uit te proberen?
 • Meld je dan nu aan en wordt een echte JJP InstaStar

Hoe werkt het nu precies?

 1. Als Just Jercha's Pets meld je je eerst hierboven aan.
 2. Je krijgt dan een bevestingsmail van ons gestuurd en gefeliciteerd je bent vrijblijvend een Just Jercha's Pets InstaStar.
 3. Wanneer we denken dat een product perfect bij jullie past ontvang je een mailtje met de beschrijving en foto's van het product. Je beslist zelf of dit product daadwerkelijk bij jullie past en of je mee wilt doen of niet. Als je niet mee wilt doen dan laat je dat aan ons weten. 
 4. Wij sturen het product ( gratis) naar je op en dan mogen jullie aan het werk! Test het product en leg het zo goed mogelijk vast.
 5. Daarna is het de bedoeling dat het natuurlijk gedeeld wordt met jouw volgers! Je plaatst 1 post en 2 stories waarin het product goed zichtbaar is, hierin tag je zowel ons als de company en gebruik je de hashtags die bij het product horen.
 6. Super makkelijk en zo helpen we elkaar! Je zit nergens aan vast en kost je niets!
 7. Zijn er nog vragen neem dan contact met ons op.